BoZeL – električne instalacije

Obrt BoZeL osnovan je 2006 g sa sjedištem u Dražicama, u predgrađu Rijeke. Od samog početka zapošljavali smo dva djelatnika, te smo kroz godine širili svoje poslovanje. Danas smo tim od 5 stručnih djelatnika, i poslujemo na području tri županije.

Naše djelatnosti
Elektroinstalacijski radovi čine našu primarnu djelatnost, a izvođenje instalacija za grijanje, hlađenje i ventilaciju je dopunska djelatnost.

Naša vizija
Usluge, proizvodi i tehnologije budućnosti. Sigurna, ekonomična, pouzdana i provjerena riješenja po mjeri svakog klijenta naš su svakodnevni izazov !

Naša misija
Znanje, zalaganje, i nadasve dobru volju ponuditi svakom našem klijentu. Promicanje tehničke kulture, stalno usavršavanje, profesionalan odnos prema kupcima i zanatu primarni su ciljevi. Konstatni razvoj svijesti za brigu o društvu i okolišu. Idejom, kvalitetnim planiranjem, involviranjem pojedinca, timskim radom postići održivi napredak.

Potpuno smo obučeni i opremljeni za kvalitetno izvođenje i privođenje Vašeg projekta potpunoj funkciji, obratite nam se sa povjerenjem.