Električna podna grijanja

Zastupnici smo tvrtke WARMUP plc za električna podna grijanja.Iza nas je veliki broj odrađenih projekata i zadovoljnih kupaca.

Pet razloga zašto podno grijanje na struju
Podno grijanje postaje sve popularnije, uglavnom zbog energetske učinkovitosti I udobnosti. Može se koristiti sa skoro svakim završnim podom I svuda u kući, a čak I kao sustav grijanja za cijelu kuću. Svestranost sustava I povećanje zahtjeva za nižim računima za grijanje je učinio sustav kao uobičajeni dodatak u projektima obnove.

Opsežna podrška: naši sustavi dolaze uz našu jedinstvenu korisničku podršku, što znači ako bi nešto pošlo kako ne treba sa instalacijom, mi ćemo uvek biti tu da pomognemo vama I vašim klijentima. Ne morate biti u pripravnosti da biste riješili neki mogući problem jer ćemo mi moći odgovoriti na sva pitanja klijenta prije, tijekom I nakon instalacije.

Potražnja za energetski učinkovitim sustavima stalno raste: povećanjem računa za struju i kućanstvo, potrošači kontinuirano traže načine za uštedu. Sustav je poznat po tome da je energetski učinkovit I naš termostat sa praćenjem potrošnje energije, 3iE, omogućuje korisnicima da prate potrošnju energije I troškova podnog grijanja.

Brzo I jednostavno za instalaciju: sustavi se mogu instalirati u nekoliko sati, a tu su I razni sustavi koji se mogu izabrati. Za površine klasičnog oblika, na primjer postoje električni sustavi mreža sa prerasporedjenim kablovima koji su dostupni a za prostorije nepravilnog oblika postoje sustavi kablova koji se mogu prilagoditi bilo kojem uredjenju prostora.

Pogodno za gotovo sve vrste podova: uz popularnost različitih završnih podova, važno je znati da podno grijanje može biti sigurno instalirano uz većinu njih. Uvjek je najbolje provjeriti uputstva proizvodjača, ali kao pravilo, gotovo sve podne obloge se mogu koristiti.

Vodeće garancije I jamstva: Mi nudimo doživotno jamstvo na naše fluoropolimer obložene žice (PFM grijaće mrežice i DWS kablove). Takodjer nudimo, jedinstveno na tržištu, SafetyNet ™ instalaciono jamstvo za dodatnu sigurnost; ukoliko bi se grijač oštetio tijekom instalacije, mi ćemo ga besplatno zamijeniti